Praktisch

Kosten

Coaching:
€80,- per uur (excl. BTW).
Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur.

Mediation arbeidskwestie:
€160,- per uur (excl. BTW).
Een sessie duurt doorgaans 2 uur.

Mediation echtscheiding, einde relatie, ouderschapsplannen etc.:
€150,- per uur (excl. BTW).
Een sessie duurt doorgaans 1 tot 1,5 uur.

Soms is sprake van wat bijkomende kosten. In het geval dat de mediationgesprekken niet plaatsvinden op het kantoor van de mediator worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht. Als er locatiekosten zijn, worden deze doorgaans na overleg in rekening gebracht.Ik sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, in sommige gevallen kan ik subsidie aanvragen voor de mediation.

Doorlooptijd
Voor een echtscheiding zijn doorgaans zo'n 2 tot 5 sessies nodig. Een echtscheiding heeft wel een langere doorlooptijd aangezien er een uitspraak van de rechter (beschikking) nodig is. Voor een coachingstraject staat gemiddeld 5 uur. 

Bij arbeidsconflicten is het vaak belangrijk dat er op korte termijn afspraken worden gemaakt. Normaliter heb ik met partijen binnen 24 uur telefonisch contact, de eerste afspraken plan ik vaak binnen een week. Het hele traject rond ik gemiddeld binnen 6 weken af. Op dit moment heb ik doorgaans maximaal 10 uur nodig om een arbeidskwestie traject af te ronden. 

Waar
Voor echtscheidingen en andere familieaangelegenheden werk ik in de regio Noord-Holland.
Voor arbeidsconflicten word ik landelijk benaderd door werknemers, werkgevers of verwijzers. Bij een langere reistijd plan ik meestal de intakegesprekken en de eerste gezamenlijke bijeenkomst op dezelfde dag achter elkaar. Of ik werk met een telefonische intake om de reiskosten/ tijd te beperken.


Gedragsregels
Ik handel conform de regels van het MfN.

Contact
Wilt u meer weten? Een afspraak maken?
Bel of mail:

Esther Dekker
+31 (0)6 - 413 85 559
info@estherdekker.com

Nigellestraat 2
1032BN AMSTERDAM

Esther Dekker Mediator & Coach staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51547554.