Arbeidsconflict met leidinggevende

Bent u verwikkeld geraakt in een arbeidsconflict met uw leidinggevende? Heeft u onenigheid met een leidinggevende? Gedraagt hij/zij zich naar uw idee onredelijk tegen u? De oplossing hiervoor is mediation arbeidsconflict. Ik ben Esther Dekker, arbeidsconflict mediator, en ben er voor u om een oplossing te vinden. 

Wat is mediation bij een arbeidsconflict met leidinggevende?

Bij mediation arbeidsconflict komt er een partij tussen u en uw leidinggevende om uw probleem op te lossen. Deze partij gaat met beide kanten in gesprek, brengt de belangen van elkaar in kaart en probeert zo het conflict te bemiddelen en tot een oplossing te komen. 

Plan van aanpak voor uw arbeidsconflict met leidinggevende

Als arbeidsconflict mediator hanteer ik doorgaans een maximaal traject van 6 weken. Na het verloop van die 6 weken is het doel om de normale omgang tussen u en uw leidinggevende terug te krijgen of een eventuele andere oplossing. Blijf niet te lang rondlopen met zo’n probleem en zorg dat u tijdig bij mediation arbeidsconflict bent. 

Mogelijke uitkomsten

Vaak zijn er drie voor de hand liggende oplossingen na een arbeidsconflict:

  • U keert onder bepaalde voorwaarden terug naar u huidige werkplek
  • U keert terug bij uw huidige werkgever, maar dan onder een andere afdeling
  • Er wordt naar een andere baan gezocht aan de hand van een vaststellingsovereenkomst

Contact

Heeft u een arbeidsconflict met leidinggevende en bent u ten einde raad? Bent u op zoek naar mediation? Neem contact met mij op, schakel mij in voor uw mediation arbeidsconflict en ik kijk graag wat ik voor beide partijen kan betekenen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com