Arbeidsconflict oplossen

Bent u verwikkeld geraakt in een arbeidsconflict met uw leidinggevende? Heeft u onenigheid met een leidinggevende? Gedraagt hij/zij zich naar uw idee onredelijk tegen u? Ik ben Esther Dekker, arbeidsconflict mediator, en kan uw arbeidsconflict oplossen. 

Een arbeidsconflict oplossen met mediation

Als u kiest voor mediation bij het oplossen van uw arbeidsconflict, komt er een partij tussen u en uw leidinggevende om uw probleem op te lossen. Deze partij gaat met beide kanten in gesprek, brengt de belangen van elkaar in kaart en probeert zo het conflict te bemiddelen en tot een oplossing te komen. 

Plan van aanpak voor uw arbeidsconflict oplossen

Als arbeidsconflict mediator hanteer ik doorgaans een maximaal traject van 6 weken. Na het verloop van die 6 weken is het doel om de normale omgang tussen u en uw leidinggevende terug te krijgen of een eventuele andere oplossing. Blijf niet te lang rondlopen met zo’n probleem en zorg dat u tijdig bij mediation arbeidsconflict bent. 

Mogelijke uitkomsten

Vaak zijn er drie voor de hand liggende oplossingen na het bemiddelen van een arbeidsconflict:

  • U keert terug naar uw huidige werkplek, onder bepaalde voorwaarden
  • U wordt binnen uw huidige werkplek ondergebracht op een nieuwe afdeling
  • Er wordt naar een andere baan gezocht aan de hand van een vaststellingsovereenkomst

Contact

Heeft u een arbeidsconflict met leidinggevende en bent u ten einde raad? Of een arbeidsconflict met uw werknemer en weet u geen oplossing te vinden? Bent u op zoek naar een bemiddelaar die een oplossing vind voor dit conflict? Neem contact met mij op, schakel mij in voor uw mediation arbeidsconflict en ik kijk graag wat ik voor beide partijen kan betekenen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com