Arbeidsmediation

Botst u met uw werkgever? Is een leidinggevende onredelijk tegen u? Heerst er onenigheid tussen u en uw werknemer? Al deze problemen kunnen opgelost worden door gebruik te maken van arbeidsmediation. Ik ben Esther Dekker, gespecialiseerd in het bemiddelen van arbeidsconflicten, en help u graag met het zoeken naar de juiste oplossing.

Wat doet de bemiddelaar tijdens arbeidsmediation?

Een bemiddelaar is een derde partij die het probleem tussen u en uw werkgever probeert op te lossen. Als derde partij gaat de bemiddelaar met beide partijen in gesprek. Zo worden de verschillende belangen van elke partij in kaart gebracht, om vervolgens tot een oplossing voor het conflict te komen. Een bemiddelaar kan dus de uitkomst zijn voor uw conflict door middel van arbeidsmediation.

Plan van aanpak tijdens arbeidsmediation

Als arbeidsconflict bemiddelaar streef ik naar een traject van maximaal zes weken. Na dezer zes weken is het de bedoeling om de normale omgang tussen u en uw werkgever of werknemer terug te krijgen. Is dit niet mogelijk of gaat dit niet werken, dan wordt er altijd een andere oplossing gevonden. Zorg er dus voor dat je niet te lang rond blijft lopen met zo een dergelijk probleem, tijdig een bemiddelaar inschakelt om u te helpen met het conflict.

Mogelijke uitkomsten

Na de sessies met een bemiddelaar voor arbeidsconflicten, resulteert dit vaak in één van de drie volgende oplossingen:

  • U keert onder bepaalde voorwaarden terug naar u huidige werkplek
  • U keert terug bij uw huidige werkgever, maar ondergebracht onder een andere afdeling
  • U zoekt een andere baan aan de hand van een vaststellingsovereenkomst

Contact

Heeft u in een arbeidsconflict met werkgever en bent u ten einde raad? Bent u op zoek naar een bemiddelaar die u een stapje verder helpt? Neem contact met mij op voor uw mediation arbeidsconflict en ik kijk graag wat ik voor beide partijen kan betekenen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com