Bemiddelaar bij conflicten

Bent u op zoek naar een bemiddelaar bij conflicten? Zit u in een conflict met iemand op de werkvloer? Gaat u scheiden van uw huidige partner? Ik ben Esther Dekker, gespecialiseerd als bemiddelaar bij conflicten. Ik behandel conflicten op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Als bemiddelaar luister ik naar beide partijen, breng ik de verschillende belangen in kaart en probeer ik op die manier tot een juiste oplossing te komen.

Wat is een bemiddelaar bij conflicten?

Een bemiddelaar is iemand die tussen twee partijen een conflict probeert op te lossen. Dit kan zowel op persoonlijk gebied als op zakelijk gebied zijn. De kernactiviteit van een bemiddelaar is een oplossing vinden voor de twee partijen die en conflict hebben. Dit wordt gedaan door de partijen met elkaar in contact te brengen en de belangen van elke partij in kaart te brengen. Als u op dit moment in een dergelijk conflict zit, kan ik u hier bij helpen. Ik ben Esther Dekker, gespecialiseerd in bemiddeling van conflicten.

Bemiddelaar bij conflicten op de werkvloer

Bent u vast geraakt in een arbeidsconflict door onenigheid met uw baas of één van uw werknemers? Behandelt uw leidinggevende u ineens slecht of op een onredelijke manier? Zijn medewerkers plotseling ziek? Neem contact met mij op. Ik ben een bemiddelaar voor conflicten op arbeidsgebied. Ik luister goed naar beide partijen en zorg ervoor dat we gezamenlijk tot een goede oplossing komen.

Echtscheiding mediator

Als u gaat scheiden komt daar een hoop bij kijken. Wantrouw, miscommunicatie en ruzies zorgen er voor dat het maken van goede afspraken tijdens een echtscheiding erg lastig verloopt. Ik ben bemiddelaar voor conflicten met betrekking tot echtscheidingen. Ik hoor beide partijen aan, breng alle belangen van beide partijen in kaart en zorg er voor dat er goede afspraken gemaakt worden.

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Schakel mij dan in, uw bemiddelaar, voor een vrijblijvende afspraak. Ik kijk graag wat ik voor beide partijen in dit conflict kan betekenen.
Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen komt het wel eens voor dat ik bij de mensen thuis kom.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com