Bemiddelaar Echtscheiding

Gaat u scheiden? Werkt uw relatie niet meer en gaat u uit elkaar? Vaak betekent dit dat er veel te regelen valt. Scheiden leidt naast emotionele gevolgen, ook tot financiële consequenties. Het is alleen niet altijd even makkelijk om afspraken te maken hiermee. Dit kan komen door wantrouw, ruzies of een verstoorde communicatie tussen beide partijen. Ik ben Esther Dekker, bemiddelaar voor echtscheiding, en help u graag verder.

Wat is een bemiddelaar echtscheiding?

Een bemiddelaar voor uw echtscheiding is een derde partij tussen u en ex-partner. Ik ben Esther Dekker, en zal bemiddelen tussen beide partijen. Ik ga met beide partijen in gesprek, breng vervolgens de belangen in kaart en probeer op die manier het conflict te bemiddelen en tot een oplossing te komen. Vervolgena worden er duidelijke afspraken gemaakt.

Aanpak

Als bemiddelaar heb ik een specifieke plan van aanpak. We gaan samen, toekomstgericht, op zoek naar afspraken waar u zich beide in kan vinden. Ik zorg ervoor dat ik u op persoonlijk en op zakelijk gebied begeleid. Ik streef er naar om emoties ruimte te geven en tot goede praktische afspraken te komen. Tenslotte leggen we deze afpraken vast in een echtscheidingsconvenant. Mocht u kinderen hebben, dan leggen we afspraken met betrekking tot de zorg, opvoeding en onderwijs vast in het ouderschapsplan.

Contact

Bent u op zoek naar een bemiddelaar echtscheiding? Schakel mij dan in en leg contact. Ik help u als bemiddelaar echtscheiding in het maken van goede afspraken op zowel financieel gebied als op het gebied van een ouderschapsplan.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com