Bemiddelaar

Bent u op zoek naar een bemiddelaar? Zit u in een conflict met uw werkgever of werknemer, of gaat u scheiden van uw huidige echtgenoot? Ik ben Esther Dekker, gespecialiseerd in het bemiddelen van zowel conflicten op arbeidsgebied als voor echtscheidingen. Als bemiddelaar hoor ik beide partijen aan, breng de belangen van beide partijen in kaart en probeer zo tot een goede oplossing te komen.

Wat is een bemiddelaar?

Een bemiddelaar is iemand die tussen twee partijen een conflict probeert op te lossen. Dit kan zowel op persoonlijk gebied als op zakelijk gebied zijn. De hoofdactiviteiten als mediator zijn het in contact brengen van de verschillen partijen met elkaar, de belangen van elke partij in kaart brengen om vervolgens tot een oplossing te komen. Bevindt u zich momenteel in zo’n conflict en kunt u hier hulp bij gebruiken? Ik ben Esther Dekker, gespecialiseerd in mediation voor conflicten.

Arbeidsconflict bemiddelaar

Loopt u vast in een arbeidsconflict door onenigheid met uw baas of een van de werknemers? Wordt u ineens slecht of onredelijk behandeld door uw leidinggevende, terwijl u wel altijd goede beoordelingen heeft gehad? Is één van uw medewerkers onverwachts ziek? Neem contact met mij op. Ik ben Esther Dekker, bemiddelaar voor conflicten op arbeidsgebied. Ik hoor beide partijen aan en zorg ervoor dat we samen tot een goede oplossing komen.

Echtscheiding mediator

Er komt een hoop bij kijken als u gaat scheiden of uit elkaar gaat. Door wantrouw, miscommunicatie of door ruzies wil het maken van afspraken binnen een echtscheiding nog wel eens lastig verlopen. Ik ben Esther Dekker, uw mediator voor echtscheidingen. Ik zorg ervoor dat ik met beide partijen in gesprek ga, de belangen van eenieder in kaart breng om vervolgens tot goede afspraken te komen.

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Schakel mij dan in, uw mediator, voor een vrijblijvende afspraak. Ik kijk graag wat ik voor beide partijen in dit conflict kan betekenen.
Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com