Bemiddeling en mediation

Bent u op zoek naar bemiddeling of mediation? Bij Esther Dekker kunt u terecht voor arbeidsconflicten, familieconflicten, een echtscheiding of andere zaken. Ik heb al veel mensen kunnen helpen met  het oplossen van conflicten door bemiddeling of mediation.

Wat is bemiddeling?

Bemiddeling is een methode om conflicten op te lossen en zo mensen weer bij elkaar te brengen. Bij bemiddeling tussen partijen die een conflict hebben, wordt vooral toekomstgericht gezocht naar de beste oplossingen. De partijen doen geheel vrijwillig mee aan het bemiddelingstraject. Er zullen eerst aparte gesprekken gevoerd worden om de oorzaak van het conflict vast te stellen. Later gaan we gezamenlijk aan tafel om naar een passende oplossing te zoeken.

Wat is mediation?

Mediation is het oplossen van een conflict onder begeleiding van een mediator. Kort gezegd is het dus hetzelfde idee als bemiddeling. Partijen die een conflict hebben komen er niet uit en gaan met behulp van een derde partij proberen om het conflict op te lossen. Als u op zoek bent naar bemiddeling en mediation bent u bij Esther Dekker aan het juiste adres!

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Of wilt u weten of bemiddeling en mediation u kan helpen? Esther Dekker biedt u een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek aan. Neem contact op om een afspraak te maken.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com