Conflict met werkgever

Bent u op de werkvloer verwikkeld geraakt in een arbeidsconflict met uw werkgever? Heeft u het idee dat uw leidinggevende zich onredelijk opstelt tegenover u? Loopt de relatie tussen u en uw leidinggevende niet naar wens? Om zulke problemen op te lossen kan het handig zijn om een bemiddelaar voor arbeidsconflicten in te schakelen. Ik ben Esther Dekker, bemiddelaar voor arbeidsconflicten, en help u graag met een oplossing vinden voor uw conflict met uw werkgever.

Wat doet een bemiddelaar bij een conflict met werkgever?

Een bemiddelaar (of mediator) kan gezien worden als een derde partij naast u en uw werkgever. Deze derde partij kijkt wat het probleem is tussen u en uw werkgever en probeert dit met u op te lossen. De bemiddelaar gaat met elke andere partij een gesprek aan. Daarbij worden de verschillende belangen in kaart gebracht van beide partijen. Op die manier probeert de mediator het conflict tussen u en uw werkgever te bemiddelen om zo tot een oplossing te komen. Als u dus verwikkeld bent in een arbeidsconflict met uw werkgever, kan een bemiddelaar voor u de ideale uitkomst bieden.

Plan van aanpak voor het oplossen van uw conflict met werkgever

Als bemiddelaar voor arbeidsconflicten hanteer ik meestal een traject van maximaal zes weken. Na zes weken, wanneer het traject afloopt, is het doel om de normale omgang tussen u en uw werkgever terug te krijgen. Mocht dit niet werken of niet mogelijk zijn,  is het doel om in ieder geval een andere oplossing te vinden. Zorg er voor dat u niet te lang blijf rondlopen met een dergelijk probleem en schakel tijdig iemand in. Ik ben Esther Dekker, arbeidsconflict bemiddelaar, en help u graag bij het oplossen van uw conflict.

Mogelijke uitkomsten

Na zes weken het traject te hebben doorlopen met een bemiddelaar, mondt dit vaak uit in drie distinctieve oplossingen voor uw conflict met uw werkgever. De eerste oplossing is dat u onder bepaalde voorwaarden terugkeert naar u huidige werkplek. Een tweede oplossing is dat u terugkeert naar de huidige werkgever, echter onder een andere afdeling. Ten slotte kan het voorkomen dat de beste oplossing is om een andere baan te zoeken. Dit gaat soms middels een vaststellingsovereenkomst.

Contact

Zit u op dit moment midden in een conflict met uw werkgever en weet u geen raad meer? Zoekt u een bemiddelaar die u een stapje verder kan helpen in het oplossen van uw conflict? Neem contact met mij op. Ik help u graag bij het bemiddelen van uw conflict en zoek naar een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com