Conflictbemiddeling

Heeft u een conflict en bent u op zoek naar een bemiddelaar die u kan helpen met het oplossen van dit conflict? Ik ben Esther Dekker en ben een gespecialiseerd in conflictbemiddeling. U kunt bij mij terecht voor conflicten op persoonlijk gebied of op zakelijk gebied, denk aan een arbeidsconflict, een echtscheiding of familiezaken. Wanneer u kiest voor bemiddeling dan worden de belangen van beide partijen behartigd en gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Wat is conflictbemiddeling?

Conflictbemiddeling is een traject waarbij u een bemiddelaar inschakelt om uw conflict op te lossen. Dit wordt vaak gedaan in situaties waarbij de partijen zelf niet meer tot een oplossing kunnen komen. Dit kan zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied voorkomen. Een bemiddelaar is onafhankelijk en onpartijdig en onderhandelt tussen beide partijen om voor iedereen tot optimale resultaten te komen. Wanneer u een conflict heeft en u kunt dit zelf niet oplossen, wacht dan niet te lang met hulp zoeken. Hoe langeer u wacht, hoe erger de situatie zal worden. Bent u verwikkeld in een conflict? Ik help u er graag mee!

Conflictbemiddeling arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict? Dan kunt u gebruikmaken van conflictbemiddeling. Een arbeidsconflict kan een conflict zijn tussen werkgever en werknemer, maar kan ook een conflict zijn tussen twee werknemers. Dit kan u belemmeren in uw dagelijkse werkzaamheden, daarom is het belangrijk dat het opgelost wordt. Komt u er zelf niet meer uit? Schakel dan de hulp in van een bemiddelaar. Wacht hier niet te lang mee, want hoe langer u wacht hoe erger de situatie zal verslechteren.

Conflictbemiddeling echtscheiding

Wanneer u besloten heeft om te gaan scheiden, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Dit kan lastig zijn omdat het vaak met emoties gepaard gaat en misschien is de communicatie slecht of is er ruzie. Toch zullen er goede afspraken gemaakt moeten worden. U kunt dit doen aan de hand van conflictbemiddeling. Tijdens het traject van bemiddeling zal er onderhandelt worden over de afspraken die gemaakt moeten worden. Hierbij worden de belangen van beide partijen meegenomen.

Contact

Bent u op zoek naar een bemiddelaar voor uw conflict? Doormiddel van conflictbemiddeling is de kans groot dat u een oplossing vindt. Maak nu een vrijblijvende afspraak. Ik kijk graag wat ik voor beide partije kan betekenen.
Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen komt het wel eens voor dat ik bij de mensen thuis kom.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com