Echtscheiding mediator

Heeft u besloten om te gaan scheiden of om uit elkaar te gaan? Bij een scheiding valt er veel te regelen. Ook als u niet getrouwd bent zullen er dingen geregeld moeten worden. Afspraken maken is niet altijd even makkelijk omdat er vaak veel emoties bij komen kijken. Wilt u iemand die u begeleidt tijdens het scheidingsproces? Ik ben Esther Dekker, echtscheiding mediator die u graag helpt bij uw scheiding.

Wat is een echtscheiding mediator?

Wanneer u de hulp inschakelt van een echtscheiding mediator kunt u verwachten dat u geholpen wordt met het onderhandelen tussen u en uw ex-partner. Een mediator is te allen tijden onafhankelijk en onpartijdig. Het is de bedoeling dat de belangen van beide partijen behartigt worden. Zodat de beste oplossing gevonden kan worden voor iedereen. Aan de hand van een intakegesprek kijken we naar deze belangen en zullen we en plan van aanpak maken. Als echtscheiding mediator heb ik het doel om de scheiding zonder al teveel strijd te laten verlopen. Scheiden is nooit leuk en al helemaal niet als er strijd gevoerd wordt. Alle onderwerpen zullen aan bod komen, van het huis en de kinderen tot aan de verdeling van het pensioen. De afspraken zullen worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Aanpak

We zullen samen, gericht op de toekomst, afspraken maken waar u zich allebei in kunt vinden. Ik zal u tijdens het proces begeleiden en zorgen dat het goed zal verlopen. Tijdens het proces wil ik natuurlijk tot praktische afspraken komen, maar ik geef u ook de ruimte aan uw emoties.

Contact

Bent u op zoek naar een echtscheiding mediator? Schakel mij dan in en neem contact met mij op. Ik begeleidt u graag met het maken van goede afspraken op financieel gebied en met betrekking tot het ouderschapsplan. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com