Echtscheiding regelen

Gaat u scheiden en moet u een echtscheiding regelen? Wanneer u besloten hebt om te scheiden, valt er veel te regelen. Tijdens een scheiding krijgt u te maken met emotionele gevolgen en met financiële gevolgen. Er zullen allerlei afspraken gemaakt moeten worden, maar dit is niet altijd even makkelijk. Omdat er veel emoties bij komen kijken kan het lastig zijn om goede afspraken met elkaar te maken. Ik ben Esther Dekker, bemiddelaar tijdens een echtscheiding en help u graag om alles te regelen.

Wat te regelen bij echtscheiding?

Als bemiddelaar voor uw echtscheiding ben ik een onafhankelijke en neutrale partij tussen u en uw ex-partner. Door te bemiddelen tijdens uw scheiding zal ik tussen beide partijen onderhandelen over de afspraken die geregeld moeten worden. Alle zaken zullen aan de orde komen zoals het huis, de kinderen en de pensioenverdeling. Ik houd rekening met de belangen van alle partijen en zal toekomstgerichte afspraken maken. Het doel van bemiddeling is om het scheidingsproces zonder al te veel strijd te laten verlopen.

Aanpak

Als bemiddelaar heb ik een specifieke plan van aanpak. We gaan samen, toekomstgericht, op zoek naar afspraken waar u zich beide in kan vinden. Ik zorg ervoor dat ik u op persoonlijk en op zakelijk gebied begeleid. Ik streef er naar om emoties ruimte te geven en tot goede praktische afspraken te komen. Tenslotte leggen we deze afpraken vast in een echtscheidingsconvenant. Mocht u kinderen hebben, dan leggen we afspraken met betrekking tot de zorg, opvoeding en onderwijs vast in het ouderschapsplan.

Contact

Wilt u weten wat er voor uw echtscheiding valt te regelen? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak. Ik help u graag tijdens uw scheiding om goede afspraken te maken op zowel financieel gebied als op het gebied van het ouderschapsplan.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com