Echtscheidingsbemiddelaar

Wanneer u besloten heeft om te gaan scheiden, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Een scheiding brengt vaak veel emoties met zich mee en uw hoofd staat er vast niet naar, maar toch zullen er allerlei afspraken gemaakt moeten worden. Afspraken maken is niet altijd makkelijk wanneer de relatie verstoord is. Wilt u toch uw scheiding goed regelen zonder al te veel strijd te voeren? Dan kunt u Esther Dekker inschakelen. Ik ben een ervaren echtscheidingsbemiddelaar en help u graag verder.

Wat is een echtscheidingsbemiddelaar?

Een echtscheidingsbemiddelaar is iemand die u helpt om vorm te geven aan uw scheiding. Dit doet de bemiddelaar door samen het gesprek aan te gaan en te onderhandelen over afspraken. Tijdens het bemiddelingstraject begeleid ik u op een persoonlijke, maar ook zakelijke manier. Bij mij is er altijd ruimte voor emoties en ik luister naar de belangen van beide partijen.

Aanpak

Voorafgaand aan het bemiddelingstraject zullen we een intakegesprek doen. Daarna kunt u beslissen of u de begeleiding van een echtscheidingsbemiddelaar wilt tijdens uw scheiding. Als u de mediation overeenkomst getekend heeft, kunnen we meteen aan de slag. Mocht het van toepassing zijn, dan vraag ik ook subsidie voor u aan. Alle belangrijke onderwerpen zullen aan bod komen. Van het ouderschapsplan tot de financieel verdeling. Op deze manier krijgen jullie duidelijkheid over de nieuwe situatie en mogelijkheden. De afspraken die gemaakt worden, zullen worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. De afspraken over kinderen worden in het ouderschapsplan vastgelegd.

Contact

Bent u op zoek naar een echtscheidingsbemiddelaar? Schakel mij dan in en leg contact. Ik help u met het maken van goede afspraken op zowel financieel gebied als op het gebied van een ouderschapsplan. Ik ben niet gebonden aan kantoor tijden, waardoor het voor u eenvoudig is om een afspraak te maken.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com