Echtscheidingsmediator

Bent u op zoek naar een echtscheidingsmediator die u kan helpen uw scheiding door te komen? Het kan lastig zijn door de verstoorde relatie met uw (ex-)partner om de scheiding goed te laten verlopen. Daarom kan een echtscheidingsmediator u uitkomst bieden. Of  u nu getrouwd bent of niet, wanneer u uit elkaar gaat valt er veel te regelen. Ik ben Esther Dekker, echtscheidingsmediator en ik help u graag door uw scheiding heen.

Wilt u weten of mediation u kan helpen met uw scheiding? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. 

Wat is een echtscheidingsmediator?

Een echtscheidingsmediator is iemand die bemiddeld tussen u en uw ex-partner. Het doel van mediation is dat u samen met uw ex-partner gaat bemiddelen over afspraken die gemaakt moeten worden. De mediator zal ervoor zorgen dat de gesprekken in goede banen geleid zullen worden. Bij de bemiddeling wordt rekening gehouden met de belangen van beide partijen en is er ruimte voor emoties. Uiteindelijk zal er een balans gevonden moeten worden tussen persoonlijke wensen en juridische mogelijkheden. Het voordeel van de begeleiding van een echtscheidingsmediator is dat er geen rechter aan te pas komt die juridische beslissingen neemt. U kunt zelf invulling geven aan de afspraken die gemaakt worden. Een echtscheidingsmediator streeft naar oplossingen waar beide partijen achter kunnen staan.

Aanpak

Na het intakegesprek kunt u beslissen of u verder wilt gaan met een echtscheidingsmediator. Als dit het geval is, dient u de mediation overeenkomst te tekenen en dan kunnen we gelijk aan de slag als u dat wilt. Alle relevante onderwerpen zullen behandeld worden. De afspraken die gemaakt worden, komen in de echtscheidingsconvenant te staan. Zo is het voor iedereen duidelijk is wat er afgesproken is. Als er afspraken over kinderen gemaakt worden, worden deze vastgelegd in het ouderschapsplan.

Contact

Bent u op zoek naar een echtscheidingsmediator? Schakel mij dan in en neem contact op. Ik begeleid u graag met het maken van goede afspraken op financieel gebied en met betrekking tot het ouderschapsplan. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com