Hulp bij arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict en bent u op zoek naar hulp bij uw arbeidsconflict? Ik ben Esther Dekker, mediator voor arbeidsconflicten en help u graag om het conflict op te lossen. Waar gewerkt wordt kunnen conflicten ontstaan, soms zo erg dat u er zelf niet meer uit komt. Wacht niet te lang met hulp inschakelen, want dat zal de situatie verslechteren.

Wat is bemiddeling bij arbeidsconflict?

Bij bemiddeling voor een arbeidsconflict zal de bemiddelaar u in gesprek laten gaan met de andere partij. Dit is om ervoor te zorgen dat jullie samen een oplossing zullen vinden voor het probleem. Het doel van bemiddeling is om een oplossing te zoeken waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen.

Verloop van bemiddeling bij uw arbeidsconflict

Er zal eerst een intakegesprek gevoerd worden. Aan de hand van het intakegesprek kunt u kiezen of u doorgaat met bemiddeling of niet. Als u ervoor kiest om door te gaan met bemiddeling zult u een bemiddelingsovereenkomst moeten tekenen. Daarna kan het proces van start gaan. Het proces zal ongeveer zes weken duren zodat u weer normaal met elkaar kunt omgaan of zodat er een andere oplossing komt.

Mogelijke oplossingen

Vaak zijn er drie voor de hand liggende oplossingen na het bemiddelen van een arbeidsconflict:

  • De medewerker keert terug naar de werkgever, onder overeengekomen voorwaarden.
  • De medewerker blijf bij de huidige werkgever, maar gaat naar een andere afdeling.
  • Als terugkeer van de medewerker niet mogelijk is omdat er geen oplossing is, zal de medewerker op zoek gaan naar een andere werkgever.

Contact

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer en bent u ten einde raad?  Bent u op zoek naar een hulp om een oplossing te vinden voor dit conflict? Neem contact met mij op, schakel mij in voor hulp bij uw arbeidsconflict en ik kijk graag wat ik voor beide partijen kan betekenen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com