Hulp bij scheiding

Gaat u scheiden? Er valt veel te regelen wanneer u besloten heeft om te gaan scheiden. Het kan lastig zijn om al deze zaken te regelen met uw (ex)partner omdat de communicatie slecht is door bijvoorbeeld wantrouwen of ruzie. Toch is het belangrijk dat alles goed geregeld is om vervelende situaties te voorkomen in de toekomst. Ik ben Esther Dekker en biedt u hulp bij uw scheiding.

Hulp bij scheiding van mediator

Een mediator helpt u doormiddel van het voeren van gesprekken met beide partijen. Ik ben Esther Dekker een ervaren mediator en help u om te onderhandelen over afspraken die gemaakt moeten worden. Daarbij houd ik rekening met de achterliggende belangen van beide partijen. Met een blik op de toekomst wil ik samen met u afspraken maken waar iedereen zich in kan vinden. Weet u niet zeker of u de hulp van een mediator wilt? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek, dan kunt u erachter komen of het iets voor u is!

Hoe ziet hulp bij uw scheiding eruit?

Na het intakegesprek kunt u dus beslissen of u gebruik wilt maken van mediation tijdens uw scheiding. Als u ervoor heeft gekozen om verder te gaan met mediation kunnen we gelijk van start gaan. Mocht het van toepassing zijn dan vraag ik subsidie aan, dan vullen we samen de formulieren in. Als u recht heeft op subsidie betaalt u alleen een eigen bijdrage voor mediation en de rechtbankkosten. Wilt u weten wat de criteria zijn voor het recht op subsidie? Klik dan hier. Wanneer u minderjarige kinderen heeft, zullen we een ouderschapsplan maken, hierin staan alle afspraken die rondom de kinderen gemaakt worden. De andere afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Wanneer deze documenten getekend zijn, bent u aan de afspraken gebonden.

Contact

Wilt u hulp bij uw scheiding van een mediator? Neem dan contact met mij op. Ik ben een ervaren mediator en kan u helpen met het zoeken naar oplossingen. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com