Hulp relatieproblemen

Wilt u hulp voor uw relatieproblemen? U kunt bij Esther Dekker relatie-coaching volgen. Doormiddel van relatie-coaching help ik u om de communicatie met uw partner te verbeteren. Er zijn verschillende oorzaken waardoor de communicatie met u en uw partner wat stroef verloopt. Wat de oorzaak ook is, zolang jullie beide de relatie willen verbeteren is dat mogelijk! U kunt bij mij een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek, daarna kunt u beslissen of u hulp wilt bij uw relatieproblemen.

Hoe kan ik u helpen met relatieproblemen?

Wanneer u na het intakegesprek besloten hebt dat u hulp wilt voor uw relatieproblemen, gaan we gelijk aan de slag. Samen met u kijk ik of de communicatie beter kan en hoe dat beter kan. Daarbij houd ik rekening met de achterliggende behoefte en de gevoelens van u en uw partner. Door de relatie-coaching help ik jullie om elkaar beter te begrijpen en met een andere blik naar je relatie te kijken. Ik help u op een persoonlijke manier om meer uit uw relatie te halen. Relatieproblemen ontstaan vaak door slechte communicatie en daar zal ik veel aandacht aan besteden. Waneer er relatieproblemen zijn, richt men zich vaak op de partner. Als u uw relatieproblemen wilt oplossen, zult u moeten kijken welke invloed u zelf heeft op de relatie en hoe u uw relatie positief kunt beïnvloeden. Het is belangrijk dat irritaties en conflicten uit de weg worden geruimd en dat u uw partner weer leert begrijpen zodat jullie kunnen samenwerken.

Wilt u hulp bij uw relatieproblemen?

Vraag nu een intakegesprek aan, dan kijken we samen of relatie-coaching jullie kan helpen de relatie weer op de rit te krijgen. Het maakt voor mij niets uit wat uw achtergrond is of uw geloof. Daarnaast verzorg ik ook Engelstalige relatie-coaching. Samen gaan we gericht op zoek naar haalbare en houdbare oplossingen!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com