Huwelijksproblemen

Heeft u huwelijks problemen? Een goed huwelijk of een goede relatie is niet vanzelfsprekend. Een huwelijk blijft hard werken en beide partijen zullen moeten investeren in de relatie. Door heftige gebeurtenissen, kinderen of werk kan de communicatie in een relatie verstoord worden. U bent allebei druk met van alles waardoor u elkaar uit het oog kunt verliezen. Wilt u de huwelijks problemen oplossen en de relatie verbeteren, maar komt u er samen niet uit? Relatie-coaching kan helpen om er samen uit te komen en de problemen op te lossen!

Hulp bij huwelijksproblemen

Ik ben Esther Dekker en help u graag om uw huwelijksproblemen op te lossen. We gaan samen kijken hoe de verbinding tussen jullie beter kan. Daarbij spelen de behoeftes en gevoelens een rol.  Wanneer de behoeftes en gevoelens van beide partijen bekend zijn ontstaat er al een verbinding. De relatie-coaching op basis van geweldloze communicatie werkt snel en effectief. Op een persoonlijke, sensitieve manier gecombineerd met een zakelijke en praktische insteek probeer ik jullie te helpen de huwelijks problemen op te lossen. Tijdens de relatie coaching richt ik me, samen met jullie vooral op haalbare oplossingen, voor nu en in de toekomst! 

Contact

Wilt u uw huwelijksproblemen oplossen doormiddel van relatie-coaching? Vraag een vrijblijvend intake gesprek aan zodat we de mogelijkheden voor u kunnen doorspreken. Ik ben een ervaren mediator en kan u helpen met het zoeken naar oplossingen. Voor relatie-coaching spreken we af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9) of in Landsmeer (Dorpsstraat 42).

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com