Huwelijkstherapie

Wilt u de verhouding tussen u en uw partner verbeteren? Volg dan huwelijkstherapie bij Esther Dekker om uw relatie te herstellen. Een huwelijk onderhouden kost tijd en energie, het gaat zeker niet vanzelf. Dat wordt soms nog wel eens vergeten. De roze wolk is verdwenen en er zijn verschillende oorzaken waardoor de communicatie verstoord wordt, zoals werk, kinderen of een heftige gebeurtenis in jullie leven. Wat de oorzaak ook is, zolang jullie de communicatie willen herstellen is dat mogelijk. Waar een wil is, is een weg zegt het spreekwoord. U kunt bij mij een vrijblijvend intakegesprek aanvragen, dan kijken we samen of ik u doormiddel van huwelijkstherapie kan helpen.

Hoe kan ik u helpen met relatieproblemen?

Als u besloten hebt door te gaan met de huwelijkstherapie, kunnen we gelijk aan de slag gaan. We kijken hoe we de communicatie kunnen verbeteren. Daarbij zal ik rekening houden met de behoeftes en gevoelens van beide partijen. Het is belangrijk om dit naar elkaar uit te spreken zodat u van elkaar weet wat de ander graag beter of anders ziet. Wanneer u huwelijkstherapie bij mij volgt, wordt u persoonlijk geholpen. Ik kan mijn stijl omschrijven als sensitief gecombineerd met een zakelijke en vooral praktische insteek. We zullen ons tijdens de therapie vooral focussen op haalbare oplossingen. Het is belangrijk om bij uzelf na te gaan welke invloed u heeft op de relatie en of u deze positief kunt beïnvloeden. Blijf het gesprek aangaan zodat irritaties en conflicten niet tussen jullie in blijven staan.

Wilt u hulp bij uw relatieproblemen?

Wilt u de problemen in uw relatie oplossen en de verbinding met elkaar verbeteren? Vraag dan nu een intakegesprek aan om te kijken wat de mogelijkheden voor uw relatie zijn! De therapiesessies worden over het algemeen in het Nederlands gegeven, maar ik verzorg ook Engelstalige therapie. Samen gaan we op zoek naar haalbare oplossingen!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com