Ik ben Esther Dekker

Esther Dekker
Esther Dekker

Ik ben Esther Dekker, bedrijfskundige en woonachtig in Amsterdam. Na mijn studie heb ik zo’n 15 jaar gewerkt in het bedrijfsleven met name in de voedingsmiddelen industrie.
Sinds 2009 ben ik als MfN-registermediator gespecialiseerd in zowel arbeidsconflicten als in echtscheidingen.

In arbeidsconflicten ervaar ik mijn achtergrond als heel handig. Ik kan me inleven in het bedrijfsleven. In weet hoe organisaties in elkaar zitten en kom snel bij het daadwerkelijke probleem. Vaak hebben partijen binnen 10 uur (binnen een termijn van maximaal 6 weken) een oplossing voor de kwestie die hen verdeeld houdt. Ik ben praktisch, transparant, integer, daadkrachtig, duidelijk en toegankelijk voor een ieder. Als u niet in de buurt van Amsterdam gevestigd bent, combineer ik graag meerdere afspraken met elkaar zodat de reistijd en kosten beperkt blijven.

Ook in echtscheidingen ervaar ik mijn achtergrond als bedrijfskundige relevant. Ik heb oog voor de emoties en met bijvoorbeeld de tools van ‘geweldloze communicatie’ kom ik vaak snel tot de behoeftes van partijen en waar het daadwerkelijk om draait. Ik maak doorgaans een redelijk beknopt ouderschapsplan van enkele pagina’s maar als u het wenst, kan het ook een plan van 18 pagina’s worden. Voor mij is het van belang dat er een goed plan komt wat voldoet aan de criteria en wat voldoet aan uw behoeftes.
Maar ook voor een alimentatieberekening, de financiële verdeling en bij eventuele complexere financiële situaties bent u bij mij aan het goede adres. Ik ben u graag van dienst voor zowel een eenvoudig ouderschapsplan als voor een complete echtscheiding. Wilt u snel duidelijkheid? Ik ben flexibel. Heeft u alleen een ouderschapsplan nodig? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Ik werk ook op basis van toevoeging (subsidie) voor particulieren. Daarnaast werk ik voor het juridisch loket, rechtbanken, verzuimverzekeraars en arbo-diensten. Meer en meer word ik gevraagd door bedrijven en organisaties waar ik in de ‘provider boog’ sta.

Naast mediator word ik op de 1 of andere manier ook wel eens gevraagd voor andere soorten ‘lastige gesprekken’. Heeft u een vraag als: ‘ik heb een klacht gekregen, kun je mee naar het gesprek’, ‘ik ben echt niet tevreden over X, kun je eens met me meedenken’, ‘mijn schoonmoeder doet X, kunnen we ook hiervoor bij jou terecht’, ik heb een kwestie met de VVE, is dat ook uw expertise’ of ‘we verwachten gedoe over de erfenis, maar samen aan tafel lukt niet, kunt u dit ook’? Graag overleg ik met u over de mogelijkheden en verwachtingen.
Daarnaast ben ik inzetbaar als klachtenfunctionaris of vertrouwenspersoon.

Regel uw kwestie prettiger, sneller en goedkoper en laat mij bemiddelen!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com