Mediation Amsterdam

Bent u op zoek naar mediation in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam? Of het nu gaat om een echtscheiding, arbeidsconflict of relatiecoaching u bent bij Esther Dekker aan het juiste adres. Esther Dekker is een professionele mediator die op een persoonlijke manier bemiddelt bij conflicten.

Wat is een mediator?

Een mediator is een iemand die anderen helpt met het oplossen van een conflict wanneer ze hier zelf niet meer uit kunnen komen. Dit kunnen conflicten zijn in de privé sfeer of op zakelijk gebied. De mediator is een onafhankelijk persoon die geen keuzes oplegt, maar ervoor zorgt dat beide partijen communiceren en samen tot een oplossing komen. Esther Dekker doet dit door de belangen van de partijen goed in kaart te brengen en door sturing te geven aan de gesprekken. Op deze manier heb ik, Esther Dekker, al veel conflicten kunnen oplossen.

Echtscheiding mediation in Amsterdam

Gaat u scheiden of uit elkaar? Een breuk is vaak al pijnlijk genoeg, maar er zullen wel een aantal zaken geregeld moeten worden. Door wantrouw, ruzie of miscommunicatie is het misschien lastig om afspraken te maken en zaken te regelen tijdens de scheiding. In dat geval kunt u een mediator inschakelen om tot oplossingen te komen waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Arbeidsconflict mediation in Amsterdam

Bent u verwikkeld geraakt in een arbeidsconflict? Is er onenigheid op de werkvloer en komt u er onder elkaar niet meer uit? Ook dan kunt u mij inschakelen. Tijdens de bemiddeling van een arbeidsconflict heb ik ook oog voor de menselijke kant. Wacht niet te lang met hulp zoeken want dan kunnen de gemoederen behoorlijk hoog oplopen.

Contact

Wilt u een oplossing voor uw conflict maar weet u zelf niet waar u moet beginnen? Neem dan contact met mij op! U kunt bij mij een vrijblijvende intake aanvragen. Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com