Mediation Arbeidsconflict

Bent u verwikkeld geraakt in een arbeidsconflict? Heeft u onenigheid met een leidinggevende of een werknemer? Is er iemand opeens ziek? De oplossing hiervoor is mediation arbeidsconflict. Ik ben Esther Dekker, arbeidsconflict mediator, en ben er voor u om een oplossing te vinden. 

Wat is mediation arbeidsconflict?

Bij een conflict komt er een partij tussen u en uw werkgever/werknemer. Deze partij gaat met beide kanten in gesprek, brengt de belangen van elkaar in kaart en probeert zo het conflict te bemiddelen en tot een oplossing te komen. 

Plan van aanpak: mediation arbeidsconflict

Als arbeidsconflict mediator hanteer ik doorgaans een traject van maximal 6 weken. Na het verloop van die 6 weken is het doel om de normale omgang tussen werknemer en werkgever terug te krijgen of een eventuele andere oplossing. Blijf niet te lang rondlopen met zo’n probleem en zorg dat u tijdig bij een bemiddelaar aanklopt. 

Mogelijke uitkomsten na bemiddeling

Vaak zijn er drie veel voorkomende oplossingen van een probleem na de sessies met een bemiddelaar:

  • De werknemer keert terug naar de werkplek onder bepaalde voorwaarden
  • De werknemer keert terug bij de werkgever maar bij een nieuwe afdeling
  • Er wordt een andere baan gezocht door middel van een vaststellingsovereenkomst

Contact

Bent u op zoek naar een bemiddelaar voor uw arbeidsconflict? Leg contact met mij, schakel mij in voor uw mediation arbeidsconflict en ik kijk graag wat ik voor beide partijen kan betekenen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com