Mediation bij scheiding

Heeft u een punt achter uw huwelijk gezet en wilt u scheiden? Een echtscheiding is pijnlijk voor beide partijen. Hoe vervelend het ook is, er zullen toch een aantal zaken geregeld moeten worden. Om dit goed te laten verlopen kunt u gebruikmaken van mediation bij uw scheiding. Door gebruik te maken van mediation is het eenvoudiger om afspraken te maken met elkaar. Mijn naam is Esther Dekker, ik ben mediator en kan u helpen bij uw scheiding.

Om er achter komen of bemiddeling u kan helpen, biedt ik u een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek aan. Neem contact op om een afspraak te maken.

Mediation bij een scheiding

Als u besloten hebt om door te gaan met de mediaton om uw scheiding te regelen, kunnen we van start gaan. We gaan samen, gericht op de toekomst, afspraken maken. Daarbij houd ik rekening met de belangen van beide partijen zodat we afspraken kunnen maken waar beide partijen zich in kunnen vinden. Ik help u op een persoonlijke, maar ook zakelijke manier. Er is ruimte voor emoties en er zullen praktische afspraken gemaakt worden. Alle afspraken die we maken, worden in de echtscheidingsconvenant gezet. Wanneer jullie kinderen hebben, zullen de afspraken over hen in het ouderschapsplan komen te staan. Alle zorg- en opvoedingstaken worden vastgelegd. Waar gaan de kinderen wonen? Wie zorgt wanneer voor de kinderen? En nog veel meer.

Voorkom strijd, maak gebruik van mediation

Wanneer u gebruik maakt van mediation bij uw scheiding is de kans groter dat u afspraken kunt maken waar u zich beiden in kunt vinden. Omdat we naar de achterliggende belangen kijken tijdens het maken van afspraken. Het is de bedoeling dat u zonder al te veel strijd tot deze afspraken kunt komen. Er komt geen advocaat aan te pas of een rechter die u afspraken oplegt. Daarnaast scheelt het enorm in de kosten wanneer u gebruik maakt van een mediator in plaats van een advocaat. U kunt bij mij per uur betalen of voor het all-in pakket kiezen. Het kan zijn dat u recht heeft op subsidie, dan betaalt u alleen de eigen bijdrage en griffierecht. U vindt de criteria op de website van Rechtsbijstand.

Contact

Bent u op zoek naar mediation bij uw scheiding? Neem dan contact op met mediator Esther Dekker voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het traject neemt zij uitgebreid de tijd voor de emotionele kant van de scheiding. Ze is daarbij ook zakelijk zodat er samen goede afspraken gemaakt kunnen worden.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com