Mediator Amsterdam

Esther Dekker is een mediator gevestigd in Amsterdam (Noord). U kunt bij haar terecht voor mediation bij echtscheidingen en arbeidsconflicten. Zij legt u graag uit waarom u het beste voor mediation kunt kiezen als u er samen niet uitkomt.

Mediation bij echtscheiding

Gaat u scheiden en woont u in de buurt van Amsterdam? Dan wilt u natuurlijk een mediator dichtbij u in de buurt. U heeft namelijk al genoeg te regelen. Mediator Esther Dekker is in dat geval een logische keuze. Zij bemiddelt bij een echtscheiding tussen beide partijen om zo samen tot een oplossing te komen. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn, is het van belang dat alles goed geregeld is. Daarnaast zijn geld en andere kostbaarheden zoals het gemeenschappelijke huis mogelijke struikelblokken, zeker als u er al samen niet meer uitkomt.

Gaat u scheiden en wilt u een mediator inschakelen, neem dan contact op met Esther Dekker voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Mediation bij arbeidsconflicten

Hebben een werkgever en een werknemer een arbeidsconflict? Schakel dan Esther Dekker om te bemiddelen als neutrale partij. Nadat zij heeft achterhaald wat de oorzaak is van het arbeidsconflict, wordt gekeken naar een mogelijke oplossing. Dat houdt in dat er afspraken worden gemaakt over de voortzetting van het arbeidscontract. Wanneer de relatie beëindigd wordt, dan worden de afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Soms zijn er nog andere oplossingen mogelijk. We kijken gezamenlijk wat de best mogelijke oplossing is voor beide partijen.

Voorkom een juridische strijd

Door te kiezen voor mediation en niet direct naar de rechtbank te stappen heeft u kans dat u er sneller samen uitkomt. U kunt daarmee een lang juridisch gevecht voorkomen en zo ook veel geld besparen. Het is zelfs zo dat vanuit het gerecht steeds vaker wordt geadviseerd om een mediator in te schakelen bij conflicten en scheidingen. En daarnaast is het zo dat afspraken die in overleg worden gemaakt vaker standhouden dan afspraken die worden opgelegd door bijvoorbeeld een rechter.

Neem vandaag nog contact met op Esther Dekker

Esther Dekker staat met haar mediator praktijk in Amsterdam voor u klaar om te bemiddelen bij echtscheidingen en arbeidsconflicten. Neem vandaag nog contact op en laat een arbeidsconflict niet te lang doorlopen of maak de stap om er samen uit te komen bij een scheiding.
Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com