Mediator Echtscheiding Amsterdam

Bent u van plan om te scheiden? Wanneer u besloten hebt om te gaan scheiden, heeft u veel te regelen. Naast emotionele gevolgen zal het ook financiele gevolgen hebben. Er zullen afspraken gemaakt moeten worden over van alles. Het kan lastig zijn om samen afspraken te maken door ruzie, wantrouwen of om andere redenen waardoor de relatie verstoord is. Ik ben Esther Dekker, mediator echtscheiding in Amsterdam en help u graag doormiddel van bemiddeling tijdens uw scheiding.

Wat is een mediator echtscheiding?

Een mediator is een onafhankelijke derde partij die tussen u en uw (ex)partner staat. Tijdens de gesprekken die we hebben, begeleid ik u om samen een oplossing te zoeken. Toekomstgericht zullen we afspraken maken waar u zich beiden in kunt vinden. Ik leg u geen oplossingen op, maar geeft sturing aan de gesprekken om op zoek te gaan naar de achterliggende belangen. Zo streven we naar de beste oplossingen voor beide partijen.

Aanpak

Tijdens de mediation zal ik u begeleiden op zowel persoonlijk gebied als op zakelijk gebied. Ik streef ernaar om uw emoties de ruimte te geven en om tot praktische afspraken te komen. De afspraken die we maken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Contact

Bent u op zoek naar een mediator echtscheiding in Amsterdam? Schakel mij dan in en neem contact met mij op. Ik help u als mediator echtscheiding met het maken van goede afspraken op financieel gebied en met betrekking tot het ouderschapsplan. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com