Mediator Echtscheiding

Gaat u scheiden of uit elkaar? Wanneer u dit heeft besloten, zijn er veel dingen die u moet regelen. Scheiden leidt immers niet alleen tot emotionele gevolgen, maar kan ook financiële consequenties met zich meebrengen. Er moeten afspraken worden gemaakt, maar dit is niet altijd even makkelijk. Dit komt vaak door wantrouw, verstoorde communicatie of ruzies. Ik ben Esther Dekker, mediator echtscheiding, en hier om uw scheiding te bemiddelen.

Wat is een mediator echtscheiding?

Een bemiddelaar voor uw echtscheiding is een derde partij tussen u en ex-partner. Deze partij gaat met beide kanten in gesprek, brengt de belangen van elkaar in kaart en probeert zo het conflict te bemiddelen en tot een oplossing te komen. Vervolgens worden er duidelijke afspraken gemaakt

Aanpak

Samen gaan we, toekomstgericht, op zoek naar afspraken waar u zich beiden in kunt vinden. Ik begeleid u op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Ik streef ernaar om emoties ruimte te geven en tot praktische afspraken te komen. Vervolgens leggen we deze afspraken vast in een echtscheidingsconvenant.

Contact

Bent u op zoek naar een mediator echtscheiding? Schakel mij dan in en neem contact met mij op. Ik help u als mediator echtscheiding met het maken van goede afspraken op financieel gebied en met betrekking tot het ouderschapsplan. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com