Mediator Heerhugowaard

Bent u verwikkeld geraakt in een arbeidsconflict of staat u op het punt om te gaan scheiden? In beide gevallen kan het zijn dat u er zelf niet meer uitkomt. In dat geval bent u bij Esther Dekker – Mediator en Coach in Heerhugowaard en omstreken aan het juiste adres. Vanuit haar kantoor en op locatie bemiddelt zij bij conflicten in zowel de zakelijke als relationele sfeer. Dankzij haar praktische benadering en jarenlange ervaring weet ze tot daadkrachtige resultaten te komen. 

Benieuwd of mediation kan helpen bij uw conflict? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. 

Wat doet een mediator?

Een mediator probeert een onderling conflict tussen twee of meerdere partijen op te lossen. Tijdens de bemiddeling worden de de personen met elkaar in contact gebracht en worden ieders belangen in kaart gebracht. 

Mediator bij conflicten

Op plekken waar mensen dagelijks samenwerken kan er zo nu en dan onenigheid ontstaan. In de meeste gevallen kan dit met een goed gesprek worden opgelost. Soms lukt het echter ook niet en ontstaat er een arbeidsconflict. Een mediator probeert in zo’n situatie eerst te achterhalen wat het conflict heeft veroorzaakt. Vervolgens wordt er een passende oplossing gezocht. Welke uitkomst het ook wordt, Esther Dekker ondersteunt u gedurende het hele traject tot en met het opstellen van een eventuele vaststellingsovereenkomst. De gesprekken vinden in de regel plaats bij de werkgever, op een locatie in de buurt van de werknemer en werkgever of bij de arbodienst. 

Mediator bij echtscheidingen

Wanneer u besluit om te gaan scheiden zijn er veel dingen die op u afkomen. Daarbij kan het maken van afspraken binnen een echtscheiding nog wel eens lastig verlopen. Esther Dekker begeleidt u van het intakegesprek tot en met de inschrijving bij de burgerlijke staat. Samen gaan we op zoek naar een oplossing waar u beiden achterstaat. Dit bereikt u door met elkaar in gesprek te gaan in plaats van tegen elkaar te strijden. Een mediator kan hierbij helpen door het gesprek in goede banen te leiden. 

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict en zoekt u daarvoor een mediator in de buurt van Heerhugowaard? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com