Mediator in Hoorn

Bent u op zoek naar een mediator in de omgeving van Hoorn? Bij Esther Dekker – Mediator & Coach bent u aan het juiste adres. Vanuit haar kantoor in Amsterdam bemiddelt zij bij conflicten in zowel zakelijke als relationele sfeer. Zo heeft ze veel ervaring met mensen die besluiten om te scheiden en personen die verwikkeld zijn geraakt in arbeidsconflicten. Dankzij haar praktische benadering weet ze tot daadkrachtige resultaten te komen.

Wat is een mediator?

Een mediator probeert onderlinge conflicten tussen meerdere partijen op te lossen. Het enige wat de bemiddelaar doet is het in contact brengen van de partijen en hierbij ieders belangen goed in kaart te brengen. 

Echtscheiding mediator in Hoorn

Er komt een hoop bij kijken als u besluit om te gaan scheiden. Het maken van afspraken binnen een echtscheiding wil nog wel eens lastig verlopen. Esther Dekker begeleidt u vanaf het intakegesprek tot en met de inschrijving bij de burgerlijke staat. Samen zoeken we naar een oplossing waar u beiden achter staat. Dit bereikt u door met elkaar te praten in plaats van tegen elkaar te strijden. Een mediator kan hierbij helpen door het gesprek in goede banen te leiden. 

Arbeidsconflict mediator in Hoorn

Op plaatsen waar mensen dagelijks samenwerken kan er af en toe onenigheid ontstaan. In de meeste gevallen wordt dit met een goed gesprek opgelost. Soms lukt het echter ook niet en ontstaat er een arbeidsconflict. Een mediator probeert eerst te achterhalen wat de oorzaak van het conflict is. Vervolgens wordt er naar een passende oplossing toe gewerkt, bijvoorbeeld afspraken over een goede samenwerking die ook stand houdt. Welke uitkomst het ook wordt, Esther Dekker ondersteunt u gedurende het hele traject tot en met het opstellen van een eventuele vaststellingsovereenkomst. De gesprekken vinden doorgaans plaats bij de werkgever, op een locatie in de buurt van de werknemer en werkgever of bij de arbodienst. 

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict en zoekt u daarvoor een mediator in de buurt van Hoorn? Maak dan een vrijblijvende afspraak! 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com