Mediator in Amstelveen

Bent u op zoek naar een mediator in de omgeving van Amstelveen? Of het nu om een echtscheiding draait of een arbeidsconflict, u bent bij Esther Dekker aan het juiste adres. Zij is een mediator in Amstelveen die u helpt met het in kaart brengen van de belangen van elke partij.

Wat is een mediator?

Een mediator is iemand die probeert een onderling conflict op te lossen tussen twee personen. Dit kan zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied zijn. De mediator zal niet aangeven welke keuze desbetreffende personen moeten maken, maar zorgt er puur voor dat de twee partijen in contact komen en de belangen van elke partij goed in kaart worden gebracht. Mediator in Amstelveen nodig? Schakel mij, Esther Dekker, in om uw conflict te bemiddelen.

Arbeidsconflict mediator in Amstelveen

Bent u verwikkeld in een arbeidsconflict door onenigheid met uw werknemer of werkgever? Is een medewerker opeens ziek? Of wordt u ineens heel slecht behandeld door uw werkgever terwijl u altijd goede beoordelingen heeft ontvangen? Schakel mij dan in om uw arbeidsconflict te bemiddelen.

Echtscheiding mediator in Amstelveen

Gaat u scheiden of uit elkaar? Er valt veel te regelen. Het afspraken maken tijdens een echtscheiding kan nog wel eens stroef verlopen door wantrouw, miscommunicatie of door een ruzie. Wilt u hierbij hulp ontvangen? Schakel mij in, echtscheiding bemiddelaar, om samen tot een goede uitkomst te komen.

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ik kijk graag wat ik voor u kan betekenen. Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com