Mediator in Amsterdam

Bent u op zoek naar een mediator in omgeving Amsterdam? Of het nu om een arbeidsconflict draait of een echtscheiding, u bent bij Esther Dekker aan het juiste adres. Zij is een mediator in Amsterdam bemiddelt bij uw kwestie.

Wat is een mediator?

Een mediator is iemand die probeert een onderling conflict op te lossen tussen twee personen. Dit kan zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied zijn. De mediator zal nooit bepalen welke keuzes er gemaakt moeten worden, maar zorgt er alleen voor dat de twee partijen in contact komen en de belangen van elke partij goed in kaart worden gebracht. Een mediator nodig voor uw conflict? Schakel mij, Esther Dekker, in om uw conflict te bemiddelen.

Echtscheiding mediator in Amsterdam

Gaat u scheiden of uit elkaar? Hier komt een hoop bij te kijken. Door wantrouw, miscommunicatie of door ruzies wil het maken van afspraken binnen een echtscheiding nog wel eens lastig verlopen. Een bemiddelaar kan hierbij goed van pas komen. Ik ben er om u te helpen. Tezamen gaan we aan de slag om tot een goede uitkomst te komen.

Arbeidsconflict mediator in Amsterdam

Zit u klem in een arbeidsconflict door onenigheid met uw baas of een van uw werknemers? Wordt u ineens slecht behandeld terwijl u wel goede beoordelingen ontvangt? Is een medewerker halsoverkop ziek? Schakel mij in. Ik ben Esther Dekker, arbeidsconflict mediator in Amsterdam, en bemiddel beide partijen om zo tot een goede uitkomst te komen.

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Neem contact op! Schakel mij dan in, uw mediator in Amsterdam, voor een vrijblijvende afspraak en ik kijk graag wat ik voor u kan betekenen. Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com