Mediator in Haarlem

Bent u op zoek naar een mediator in Haarlem? Of het nu om een arbeidsconflict draait of een echtscheiding, u bent bij Esther Dekker aan het juiste adres. Ik ben  een mediator die beide partijen bemiddelt om zo de belangen van elke partij in kaart te brengen en tot een goede oplossing te komen.

Wat is een mediator?

Een mediator is iemand die probeert een onderling conflict op te lossen tussen twee personen. Dit kan zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied zijn. De mediator zal nooit bepalen welke keuzes er gemaakt moeten worden, maar zorgt er alleen voor dat de twee partijen in contact komen en de belangen van elke partij goed in kaart worden gebracht. Heeft u een conflict en een mediator in Haarlem nodig? Schakel mij, Esther Dekker, in om uw conflict te bemiddelen.

Echtscheiding mediator in Haarlem

Gaat u scheiden of uit elkaar? Hier komt een hoop bij kijken. Door wantrouw, miscommunicatie of door ruzies wil het maken van afspraken binnen een echtscheiding nog wel eens lastig verlopen. Ik ben Esther Dekker, uw echtscheiding mediator in Haarlem. We gaan samen aan de slag om tot goede afspraken te komen.

Arbeidsconflict mediator in Haarlem

Zit u klem in een arbeidsconflict door onenigheid met uw baas of een van uw werknemers? Wordt u ineens slecht behandeld terwijl u altijd goede beoordelingen hebt gekregen? Is een medewerker ineens ziek? Schakel mij in. Ik ben Esther Dekker, uw arbeidsconflict mediator, en bemiddel beide partijen om zo tot een goede uitkomst te komen.

Contact met uw mediator in Haarlem

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Schakel mij dan in voor een vrijblijvende afspraak en ik kijk graag wat ik voor u kan betekenen.
Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. In Haarlem kom ik voor echtscheidingen ook wel bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com