Mediator in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een mediator in Hoofddorp? Of het nu om een arbeidsconflict draait of een echtscheiding, u bent bij Esther Dekker aan het juiste adres. Esther Dekker is een mediator die beide partijen aanhoort en de belangen van beide partijen goed in kaart probeert te brengen.

Wat is een mediator?

Een mediator is iemand die probeert een onderling conflict op te lossen tussen twee personen. Dit kan zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied zijn. Het enige wat een mediator doet is het in contact brengen van de verschillende partijen en de belangen van elke partij daarbij goed in kaart brengen. Heeft u een conflict en een mediator in Hoofddorp nodig? Schakel mij, Esther Dekker, in om uw conflict te bemiddelen.

Arbeidsconflict mediator in Hoofddorp

Zit u klem in een arbeidsconflict door onenigheid met uw baas of een van uw werknemers? Wordt u ineens slecht behandeld terwijl u altijd goede beoordelingen hebt gekregen? Is een medewerker onverwachts ziek? Schakel mij in. Ik ben Esther Dekker, arbeidsconflict mediator in Hoofddorp, en bemiddel beide partijen om zo tot een goede uitkomst te komen.

Echtscheiding mediator in Hoofddorp

Gaat u scheiden of uit elkaar? Hier komt een hoop bij kijken. Door wantrouw, miscommunicatie of door ruzies wil het maken van afspraken binnen een echtscheiding nog wel eens lastig verlopen. Ik ben Esther Dekker, uw mediator voor echtscheidingen. We gaan met beide partijen aan de slag om tot goede afspraken te komen.

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Schakel mij dan in, uw mediator in Hoofddorp, voor een vrijblijvende afspraak en ik kijk graag wat ik voor u kan betekenen.
Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie bijvoorbeeld in de buurt van werkgever/ werknemer. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com