Mediator in Landsmeer

Bent u op zoek naar een mediator in Landsmeer? Of u zich nu in een arbeidsconflict begint of een echtscheiding, u bent bij mij, Esther Dekker, aan het juiste adres. Ik ben een bemiddelaar en hoor beide partijen aan. Daarbij breng ik de belangen van elke partij in kaart en probeer zo tot een goede oplossing te komen.

Wat is een mediator?

Een mediator is iemand die probeert een onderling conflict op te lossen tussen twee verschillende partijen. Zo’n conflict kan zich zowel op persoonlijk als zakelijk gebied voor doen. Het enige wat de mediator doet is het contact leggen tussen beide partijen. Daarbij worden de belangen van iedere partij in kaart gebracht. Zit u klem in een conflict en kunt u wel wat hulp gebruiken? Schakel mij dan in. Ik ben Esther Dekker, uw mediator in Landsmeer, en help u graag met uw conflict te bemiddelen.

Arbeidsconflict mediator in Landsmeer

Zit u klem in een arbeidsconflict door onenigheid met uw baas of een van uw werknemers? Wordt u ineens slecht behandeld terwijl u altijd goede beoordelingen hebt gekregen? Is een medewerker onverwachts ziek? Leg contact met mij. Ik ben Esther Dekker, arbeidsconflict mediator in Landsmeer. Ik hoor beide partijen aan en breng de belangen in kaart, om zo tot een juiste uitkomst te komen.

Echtscheiding mediator in Landsmeer

Er komt een hoop bij kijken als u gaat scheiden of uit elkaar gaat. U kunt niet altijd tot juiste afspraken komen door wantrouw, miscommunicatie of door ruzies. Ik ben Esther Dekker, uw echtscheiding mediator. Ik ga met beide partijen aan de slag om tot goede afspraken te komen.

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Neem contact op! Schakel mij in, uw mediator in Landsmeer, voor een vrijblijvende afspraak en ik kijk graag wat ik voor beide partijen kan betekenen.
Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in Landsmeer (Dorpsstraat 42) tenzij u liever in het centrum van Amsterdam afspreekt (Kromme Waal 9) of op een andere neutrale lokatie.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com