Mediator in Purmerend

Bent u op zoek naar een mediator in Purmerend? Of het nu gaat om een echtscheiding of een arbeidsconflict, u bent bij Esther Dekker aan het juiste adres. Ik ben een mediator die beide partijen aanhoort en de belangen van beide partijen goed in kaart probeert te brengen.

Wat is een mediator?

Een mediator is iemand die probeert een onderling conflict op te lossen tussen twee verschillende partijen. Dit kan zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied zijn. Het enige wat een mediator doet is het in contact brengen van de verschillende partijen en de belangen van elke partij daarbij goed in kaart brengen. Zit u in zo’n conflict en kunt u wel wat hulp gebruiken? Ik ben Esther Dekker, uw mediator in Purmerend, en help u graag door uw conflict te bemiddelen.

Echtscheiding mediator in Purmerend

Er komt een hoop bij kijken als u gaat scheiden of uit elkaar gaat. Door wantrouw, miscommunicatie of door ruzies wil het maken van afspraken binnen een echtscheiding nog wel eens lastig verlopen. Ik ben Esther Dekker, uw echtscheiding mediator in Purmerend. We gaan met beide partijen aan de slag om tot goede afspraken te komen.

Arbeidsconflict mediator in Purmerend

Zit u klem in een arbeidsconflict door onenigheid met uw baas of een van uw werknemers? Wordt u ineens slecht behandeld terwijl u altijd goede beoordelingen hebt gekregen? Is een medewerker onverwachts ziek? Leg contact met mij. Ik ben Esther Dekker, gespecialiseerd in het bemiddelen van arbeidsconflicten. Ik luister naar beide partijen, breng belangen in kaart om op die manier tot een juiste uitkomst te komen.

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Wacht niet en neem contact op! Schakel mij dan in, uw mediator in Purmerend, voor een vrijblijvende afspraak en ik kijk graag wat ik voor beide partijen kan betekenen. Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com