Mediator in Zaandam

Bent u op zoek naar een mediator in Zaandam? Of het nu gaat om een arbeidsconflict of een echtscheiding, u bent bij Esther Dekker aan het juiste adres. Esther Dekker is een bemiddelaar die beide partijen aanhoort en de belangen van beide partijen goed in kaart probeert te brengen.

Wat is een mediator?

Een mediator is iemand die probeert een onderling conflict op te lossen tussen twee verschillende partijen. Dit kan zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied zijn. Het enige wat een mediator doet is het in contact brengen van de verschillende partijen en de belangen van elke partij daarbij goed in kaart brengen. Zit u in zo’n conflict en kunt u wel wat hulp gebruiken? Schakel mij, Esther Dekker, uw mediator in Zaandam, in om uw conflict te bemiddelen.

Arbeidsconflict mediator in Zaandam

Zit u klem in een arbeidsconflict door onenigheid met uw baas of een van uw werknemers? Wordt u ineens slecht behandeld terwijl u altijd goede beoordelingen hebt gekregen? Is een medewerker onverwachts ziek? Leg contact met mij. Ik ben Esther Dekker, arbeidsconflict mediator in Zaandam. Ik hoor beide partijen aan en breng de belangen in kaart, om zo tot een juiste uitkomst te komen.

Echtscheiding mediator in Zaandam

Er komt een hoop bij kijken als u gaat scheiden of uit elkaar gaat. Door wantrouw, miscommunicatie of door ruzies wil het maken van afspraken binnen een echtscheiding nog wel eens lastig verlopen. Ik ben Esther Dekker, de bemiddelaar voor uw echtscheiding. We gaan met beide partijen aan de slag om tot goede afspraken te komen.

Contact

Wilt u graag toewerken naar een oplossing voor uw conflict? Leg contact! Schakel mij dan in, uw mediator in Zaandam, voor een vrijblijvende afspraak en ik kijk graag wat ik voor beide partijen kan betekenen. Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie. Bij echtscheidingen kom ik ook wel eens bij de mensen thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com