Mediator Noord-Holland

Staat u op het punt om te gaan scheiden of bent u verwikkeld geraakt in een arbeidsconflict? Schakel dan Esther Dekker in. Zij is mediator in Noord-Holland. Vanuit haar kantoor in Amsterdam bemiddelt zij bij conflicten en helpt zij mensen die gaan scheiden om er samen uit te komen. Esther Dekker heeft veel ervaring bij mediations bij zowel echtscheidingen als conflicten. Dankzij haar praktische benadering komt zij ook echt tot oplossingen.

Mediation bij echtscheidingen

Staat u op het op het punt om te scheiden en zoekt u daarvoor een mediator in Noord-Holland? Dan bent u bij Esther Dekker aan het juiste adres. Zij begeleidt u bij een echtscheiding van het intakegesprek tot en met de inschrijving bij de burgerlijke staat. Als u kiest voor mediation dan kiest u voor een oplossing waar u beiden achter staat. Dit bereikt u door met elkaar te onderhandelen in plaats van tegen elkaar te strijden. De mediator legt u niks op, maar begeleidt de gesprekken om tot goede afspraken te komen.

Als u gaat scheiden en u weet nog zeker of mediation iets voor u is, vraag dan een gratis intakegesprek.

Mediation bij conflicten

Op plaatsen waar mensen samenwerken, kunnen conflicten ontstaan. In veel gevallen worden deze conflicten met een goed gesprek opgelost. In een aantal gevallen lukt dat niet en ontstaat er een arbeidsconflict. De mediator probeert in dat geval eerst te achterhalen wat de oorzaak van het conflict is. Daarna wordt naar een oplossing toe gewerkt waar beide partijen zich in kunnen vinden. Een oplossing kan zijn dat er afspraken worden gemaakt over bijvoorbeeld een goede samenwerking die ook stand houdt. Maar het kan ook zijn dat de enige oplossing is dat een werknemer uit dienst gaat. Welke oplossing er ook komt Esther Dekker begeleidt het hele traject van de eerste gesprekken tot en met het opstellen van een eventuele vaststellingsovereenkomst.

Vanuit haar kantoor in Amsterdam, Noord-Holland gaat zij aan de slag bij bedrijven in heel Nederland. De gesprekken vinden meestal plaats bij de werkgever, op een locatie in de buurt van werknemer en werkgever of bijvoorbeeld bij de arbodienst. U hoeft hiervoor niet naar Amsterdam te komen maar desgewenst reist zij naar partijen. Ze heeft een praktische aanpak, zonder daarbij de menselijke kant van het conflict uit het oog te verliezen.

Contact

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of gaat u scheiden en zoekt u daarvoor een mediator in Noord-Holland? Neem dan contact op met mediator Esther Dekker. Zij gaat graag met u aan de slag om tot een oplossing en goede afspraken te komen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com