Mediator scheiding

Hebben u en uw partner besloten om uit elkaar te gaan? In dat geval zijn er veel zaken die u moet regelen. Door de vele emoties die erbij komen kijken, is het niet altijd even makkelijk om afspraken met elkaar te maken. Wilt u iemand die u kan begeleiden tijdens dit proces? Ik, Esther Dekker, kan u als mediator ondersteunen bij uw scheiding.

Wat doet een mediator bij een scheiding?

Kiest u ervoor om tijdens uw scheiding geholpen te worden door een mediator, dan wordt u ondersteunt bij het maken van afspraken met uw ex-partner. Een mediator is te allen tijde een neutrale partij. Mediation heeft als doel om de belangen van u en uw ex-partner te behartigen en een oplossing te vinden waar iedereen achter kan staan. Tijdens het intakegesprek, zullen we deze belangen in kaart brengen en een plan van aanpak maken. Als bemiddelaar streef ik ernaar om de scheiding zonder (teveel) strijd te laten verlopen. Scheiden is immers nooit leuk en het is al helemaal vervelend als er hierbij een strijd wordt gevoerd. Er zullen allerlei relevante onderwerpen aan bod komen, zoals hoe het moet met het huis en de kinderen tot aan de verdeling van het pensioen. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Aanpak

Samen zullen we duurzame afspraken maken waar u zich beiden in kunt vinden. Tijdens het proces zal ik u begeleiden en zorg ik ervoor dat de communicatie tussen u goed verloopt. Het traject is uiteraard bedoeld om te komen tot praktische afspraken, maar ik vind het ook belangrijk om ruimte te geven aan uw emoties.

Contact

Zoekt u een mediator die u kan ondersteunen bij uw scheiding? Neem dan contact met mij op. Ik begeleid u graag bij het maken van duidelijke afspraken op financieel gebied, het ouderschapsplan en andere belangrijke zaken.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com