Over Esther

Ik ben bedrijfskundige en heb zo’n 15 jaar werkervaring opgedaan bij grote multinationals met name in de voedingsmiddelenindustrie. Sinds 2010 ben ik zowel familie- als arbeidsmediator en ik heb hiermee inmiddels veel ervaring!

Ik sta als MfN-registermediator ingeschreven bij het MfN en bij de Raad voor Rechtsbijstand. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven/ instellingen alsmede voor rechtbanken, het Juridische Loket, arbodiensten en andere verwijzers. Uiteraard voldoe ik aan alle criteria van bijscholing, intervisie etc.

Marshall Rosenberg (Geweldloze Communicatie), Byron Katie, Deepak Chopra, Hal Stone (the Voice Dialoque) zijn een aantal van mijn inspiratiebronnen in mijn leven en mijn werk. Ik zet me graag in om de wereld wat prettiger te maken. Ik sta open voor een ieder; onafhankelijk van waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt of hield. Een Engelstalige mediation behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik beschik over veel doorzettingsvermogen en heb een no-nonsense houding. Mijn stijl is te omschrijven als persoonlijk en sensitief, gecombineerd met een zakelijke en vooral praktische insteek. Ik focus op haalbare en houdbare oplossingen voor nu en voor de toekomst. Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op. Ik hoor het graag!

Maak een vrijblijvende afspraak

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com