Overige kwesties

Wilt u overleggen over een ander soort conflict?

Is er binnen uw instelling een samenwerkingsprobleem tussen twee (of meer) collega’s? Vaak kan zoiets intern opgelost worden, maar soms is de kwestie al zo ver geëscaleerd dat u er samen niet meer uitkomt.
Mediation is binnen de overheid een waardevol middel om spanningen en conflicten bespreekbaar te maken.
Ook als u te maken heeft met een kwestie in het onderwijs of met een leverancier, verhuurder, filiaal of binnen de directie bent u bij mij aan het goede adres.

Traject

Nadat de offerte is getekend, start ik meestal met aparte voorgesprekken. Vervolgens gaan we gezamenlijk aan tafel. Daarna volgen er mogelijk nog een aantal meetings. We kijken naar de situatie en hoe deze is ontstaan. We inventariseren de mogelijke oplossingen en wat hiervoor nodig is. In 99% van de gevallen komt er een oplossing die het beste is voor beide partijen. Welke afspraken we ook maken, we leggen deze altijd vast in bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst.

Afspraak maken

Ik ben gewend om snel te schakelen want ik realiseer me dat u snel resultaat wenst. Nadat de offerte is getekend, ontvang ik graag de gegevens van de partijen die aan tafel komen. Ik neem doorgaans binnen 1 dag contact op om een afspraak te plannen. Meestal lukt dit nog dezelfde week.

Ik ben niet gebonden aan kantoortijden of aan een specifiek adres.

Kosten

Het uurtarief is 195 euro per uur excl. btw.

Voor overige kwesties word ik landelijk gevraagd. Doorgaans spreek ik af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42), op een andere neutrale lokatie, bij de werkgever of bijvoorbeeld bij de Arbo-dienst.

Voor reiskosten buiten Amsterdam en Landsmeer wordt de helft van de reistijd in rekening gebracht en mogelijk zijn er in deze gevallen nog kosten om bijvoorbeeld een ruimte te huren.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com