Overige conflicten

Wilt u overleggen over een ander soort conflict?

Heeft u een zakelijk geschil bijvoorbeeld met één of meerdere aandeelhouders? Graag begeleid ik u in de gesprekken om te komen tot een haalbare en houdbare oplossing. Idealiter wordt het probleem opgelost en kunnen partijen weer verder met elkaar. Lukt dat niet dan is het uitkopen een voor de hand liggende oplossing maar doorgaans zijn er meer mogelijkheden zoals het splitsen van het bedrijf, een deel van het bedrijf verkopen, een manager inhuren etc.

Daarnaast word ik gevraagd voor kwesties binnen de overheid en het onderwijs bijvoorbeeld bij een samenwerkingsprobleem tussen twee (of meer) werknemers in een instelling. Vaak kan zoiets intern opgelost worden, maar soms is de kwestie al zo ver geëscaleerd dat u er samen niet meer uitkomt.
Mediation is binnen de overheid een waardevol middel om spanningen en conflicten bespreekbaar te maken. Ook als u te maken heeft met een kwestie met een leverancier, verhuurder, filiaal of binnen de directie bent u bij mij aan het goede adres.

Een kwestie tussen broers en zussen? Of is het contact met een kind verstoord waardoor er nu ook geen contact met uw kleinkind mogelijk is? Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Traject

Nadat de offerte is getekend start ik meestal met aparte voorgesprekken. Vervolgens gaan we gezamenlijk aan tafel. Daarna volgen er mogelijk nog een aantal meetings. We kijken naar de situatie en hoe deze is ontstaan. We inventariseren de mogelijke oplossingen en wat hiervoor nodig is. In 99% van de gevallen komt er een oplossing die het beste is voor beide partijen. Welke afspraken we ook maken, we leggen deze altijd vast in bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst.

Afspraak maken

Ik ben gewend om snel te schakelen want ik realiseer me dat u snel resultaat wenst. Nadat de offerte is getekend, ontvang ik graag de gegevens van de partijen die aan tafel komen. Ik neem doorgaans binnen 1 dag contact op om een afspraak te plannen. Meestal lukt dit nog dezelfde week.

Ik ben niet gebonden aan kantoortijden of aan een specifiek adres.

Kosten

Het uurtarief is 175 euro per uur excl. btw. als het familie gerelateerd is en 195 euro per uur excl. btw als het werk gerelateerd is.

Voor overige conflicten word ik landelijk gevraagd.
Doorgaans spreek ik af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), op een andere neutrale locatie, bij de werkgever, bij de opdrachtgever of bijvoorbeeld bij de arbodienst of andere verwijzer.

Voor reistijd naar kantoren buiten Amsterdam wordt de helft van de reistijd in rekening gebracht en mogelijk zijn er in deze gevallen nog kosten om bijvoorbeeld een ruimte te huren.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com