Overige conflicten

Wilt u overleggen over een ander soort conflict?

Is er binnen uw instelling een samenwerkingsprobleem tussen twee (of meer) werknemers? Vaak kan zoiets intern opgelost worden, maar soms is de kwestie al zo ver geëscaleerd dat u er samen niet meer uitkomt. Mediation is binnen de overheid een waardevol middel om spanningen en conflicten bespreekbaar te maken.
Ook als u te maken heeft met een kwestie met een leverancier, verhuurder, filiaal of binnen de directie bent u bij mij aan het goede adres.

Traject

Nadat de offerte is getekend start ik meestal met aparte voorgesprekken. Vervolgens gaan we gezamenlijk aan tafel. Daarna volgen er mogelijk nog een aantal meetings. We kijken naar de situatie en hoe deze is ontstaan. We inventariseren de mogelijke oplossingen en wat hiervoor nodig is. In 99% van de gevallen komt er een oplossing die het beste is voor beide partijen. Welke afspraken we ook maken, we leggen deze altijd vast in bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst.

Afspraak maken

Ik ben gewend om snel te schakelen want ik realiseer me dat u snel resultaat wenst. Nadat de offerte is getekend, ontvang ik graag de gegevens van de partijen die aan tafel komen. Ik neem doorgaans binnen 1 dag contact op om een afspraak te plannen. Meestal lukt dit nog dezelfde week. Ik ben niet gebonden aan kantoortijden.

Kosten

Het uurtarief is 160 euro per uur excl. btw.
Ik werk landelijk. Doorgaans spreek ik af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), bij de werkgever of op een andere locatie zoals bij de arbodienst. Voor reistijd naar locaties buiten Amsterdam wordt de helft van de reistijd in rekening gebracht. Mogelijk zijn er nog kosten om bijvoorbeeld een locatie te huren. U ontvangt een offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Maak een vrijblijvende afspraak

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

E info@estherdekker.com