Relatie coach

Bent u op zoek naar een relatie coach om uw relatie te verbeteren? Dan kunt u relatietherapie volgen bij Esther Dekker. Voor het onderhouden van een relatie is tijd en energie nodig, een goede relatie is niet vanzelfsprekend. Door heftige gebeurtenissen, werk of kinderen kan de relatie onder druk komen te staan. Herstel de communicatie binnen uw relatie door het volgen van relatietherapie. Uit elkaar gaan kan altijd nog.

Hoe kan ik u helpen als relatie coach?

Samen kijken we hoe de communicatie in de relatie ervoor staat en hoe dit verbetert kan worden. Tijdens de relatietherapie houd ik rekening met de gevoelens van beide partijen. Het gevoel van boosheid of een irritatie is het teken dat de verbinding in de relatie niet goed is. Mijn grootste inspiratie is Marshall Rosenberg (Geweldloze Communicatie). Door inzicht te krijgen in de communicatie wordt er vaak al ruimte gecreëerd. Geweldloze communicatie als basis van relatietherapie werkt snel en effectief.

Mijn stijl omschrijf ik zelf als sensitief, maar wel gecombineerd met een zakelijke en praktische insteek. Zo zullen we tijdens de therapie vooral gaan focussen op haalbare oplossingen. We kijken welke invloed u zelf op de relatie heeft en hoe u dit om kunt zetten naar iets positiefs.

Wilt u hulp bij uw relatieproblemen?

Wilt u de problemen in uw relatie oplossen en de verbinding met elkaar verbeteren? Met behulp van een relatie coach worden de relatieproblemen snel en effectief opgelost.  De therapiesessies worden over het algemeen in het Nederlands gegeven, maar ik verzorg ook Engelstalige therapie. Samen gaan we op zoek naar haalbare oplossingen!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com