Relatie-coaching

Wilt u de communicatie met uw partner verbeteren?

Een goede relatie is geen vanzelfsprekendheid. Door werk, kinderen, heftige gebeurtenissen kan de verbinding of de communicatie onder druk komen te staan. Wilt u onderzoeken of uw relatie hersteld kan worden of hoe de omgang prettiger kan? Scheiden of uit elkaar gaan kan altijd nog. Wellicht kan relatie-coaching uitkomst bieden.

Ik kijk graag met u hoe de verbinding of de communicatie beter kan. Ik laat mij hierin vooral inspireren door Marshall Rosenberg (Geweldloze Communicatie). Voor mij is een ruzie, een irritatie of een ander gevoel zoals boosheid slechts een signaal dat de verbinding niet goed is. En zo eenvoudig kan het verbeteren van uw relatie, wat mij betreft, ook zijn.

We kijken naar de gevoelens en de behoeftes en hoe de communicatie anders kan. Het inzicht geeft vaak al ruimte. Relatie coaching op basis van Geweldloze Communicatie is bijzonder effectief en snel. Als de behoeftes van beide partijen helder zijn en ook door elkaar erkend zijn, ontstaat er verbinding.
Rosenberg gaf zelf een behoorlijk gewaagde voorspelling: “zodra partijen elkaars behoeften kunnen benoemen, is ieder conflict binnen 20 minuten opgelost”. Het kan soms wat langer duren, maar in ieder geval is het streven in relatie coaching op basis van Geweldloze Communicatie om snel tot een betere verbinding te komen. Na een paar gesprekken zult u al verbetering ervaren.

Kosten

Het uurtarief is 175 euro per uur excl. btw.

Voor relatie coaching spreek ik doorgaans af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9) of in Landsmeer (Dorpsstraat 42).

Voor reistijd naar locaties buiten Amsterdam/ Landsmeer wordt de helft van de reistijd in rekening gebracht.

Ik ben niet gebonden aan kantoortijden.

Benieuwd wat relatie-coaching voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com