Relatie redden

Wilt u uw relatie redden? Dan help ik u graag doormiddel van relatietherapie. Er kunnen veel oorzaken zijn waardoor de verbinding tussen twee personen verstoord wordt en de relatie niet meer is zoals gewenst. Een goede relatie is ook zeker niet vanzelfsprekend. Een relatie onderhouden kost tijd, energie en aandacht anders leef je langs elkaar heen. Iedereen heeft een ander beeld bij een gezonde relatie en daarom maak ik gebruik van een persoonlijke aanpak.

Hoe kan ik u helpen als relatie coach?

Per situatie kijk ik hoe we de communicatie binnen de relatie kunnen verbeteren. Daarbij houd ik rekening met de gevoelens van beide partijen. Gevoelens van irritatie of boosheid zijn het teken dat er iets niet goed is met de verbinding tussen u en uw partner. Voor mijn relatietherapie laat ik me inspireren door Marshall Rosenberg (Geweldloze Communicatie). Op basis van geweldloze communicatie en met een blik op de toekomst gaan we gericht op zoek naar oplossingen. Door inzicht te krijgen in de communicatie van uw partner wordt er vaak al veel duidelijk en kunt u uw relatie redden. Tijdens de relatietherapie ga ik sensitief, maar ook zakelijk te werk. De focus ligt vooral op haalbare oplossingen en we kijken hoe u positieve invloed uit kunt oefenen op uw relatie.

Andere diensten

Naast relatie-coaching, kunt u bij mij ook terecht voor mediation bij een arbeidsconflict, een echtscheiding en andere conflicten. Wanneer u verwikkeld bent geraakt in een conflict help ik u doormiddel van bemiddelen tussen de conflicterende partijen. Wanneer u er zelf niet meer uit komt is het verstandig om een onafhankelijke derde partij erbij te betrekken, zo kunt blijven communiceren.

Wilt u hulp bij uw relatieproblemen?

Wilt u de problemen in uw relatie oplossen en de verbinding met elkaar verbeteren? Met behulp van relatietherapie kunt u uw relatie redden.  De therapiesessies worden over het algemeen in het Nederlands gegeven, maar ik verzorg ook Engelstalige therapie. Samen gaan we op zoek naar haalbare oplossingen!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com