Relatie therapeut

Loopt uw relatie tussen u en uw partner niet zo soepel als u zelf zou willen? Door werk, kinderen, heftige gebeurtenissen kan de verbinding of de communicatie onder druk komen te staan. Wilt u onderzoeken of uw relatie hersteld kan worden of hoe de omgang prettiger kan? Schakel mij in, Esther Dekker, relatie therapeut, en kijk wat ik voor u kan betekenen.

De verbinding en communicatie

Uw relatiecoach kijkt graag met u hoe de verbinding of de communicatie beter kan. Ik laat mij hierin vooral inspireren door Marshall Rosenberg (Geweldloze Communicatie). Voor mij is een ruzie, een irritatie of een ander gevoel zoals boosheid slechts een signaal dat de verbinding niet goed is. En zo eenvoudig kan het verbeteren van uw relatie, met behulp van een relatiecoach ook zijn. We kijken naar de gevoelens en de behoeftes en hoe de communicatie anders kan. Het inzicht geeft vaak al ruimte. Relatiecoaching op basis van Geweldloze Communicatie is bijzonder effectief en snel. Als de behoeftes van beide partijen helder zijn en ook door elkaar erkend zijn, ontstaat er verbinding.

Aanpak van de relatie therapeut

Rosenberg gaf zelf een behoorlijk gewaagde voorspelling: “zodra partijen elkaars behoeften kunnen benoemen, is ieder conflict binnen 20 minuten opgelost”. Het kan soms wat langer duren, maar in ieder geval is het streven van een relatiecoach om op basis van Geweldloze Communicatie snel tot een betere verbinding te komen. Na een paar gesprekken zult u al verbetering ervaren.

Contact

Loopt uw relatie met uw partner op het moment niet helemaal lekker en zoekt u een relatiecoach die u daarbij van dienst kan zijn? Neem contact met mij op. Ik heb ervaring met het verbeteren van relaties en help u graag verder.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com