Relatie verbeteren

Loopt uw relatie tussen u en uw partner niet zo soepel als u zelf zou willen? Door werk, kinderen, heftige gebeurtenissen kan de verbinding of de communicatie onder druk komen te staan. Wilt u uw relatie verbeteren om de omgang prettiger te maken? Schakel mij in, Esther Dekker, relatie coach, en kijk wat ik voor u kan betekenen.

De verbinding en communicatie

Ik kijk graag met u hoe de verbinding of de communicatie beter kan om de relatie te verbeteren. Ik laat mij hierin vooral inspireren door Marshall Rosenberg (Geweldloze Communicatie). Voor mij is een ruzie, een irritatie of een ander gevoel zoals boosheid slechts een signaal dat de verbinding niet goed is. En zo eenvoudig kan het verbeteren van uw relatie, met behulp van een relatie therapeut, ook zijn. We kijken naar de gevoelens en de behoeftes en hoe de communicatie anders kan. Het inzicht geeft vaak al ruimte. Relatie coaching op basis van Geweldloze Communicatie is bijzonder effectief en snel. Als de behoeftes van beide partijen helder zijn en ook door elkaar erkend zijn, ontstaat er verbinding en kunnen we samen de relatie verbeteren.

Aanpak om uw relatie te verbeteren

Rosenberg gaf zelf een behoorlijk gewaagde voorspelling: “zodra partijen elkaars behoeften kunnen benoemen, is ieder conflict binnen 20 minuten opgelost”. Het kan soms wat langer duren, maar in ieder geval is het streven van een relatie coach om op basis van Geweldloze Communicatie snel tot een betere verbinding te komen. Na een paar gesprekken zult u ervaren dat de relatie verbetert.

Contact

Loopt uw relatie met uw partner op het moment niet helemaal lekker en zoekt u iemand die uw relatie kan verbeteren? Neem contact met mij op. Ik heb ervaring als relatie coach en help u graag om tot een betere relatie te komen. Ik ben niet gebonden aan kantoortijden. We spreken af in het centrum van Amsterdam (Kromme Waal 9), in Landsmeer (Dorpsstraat 42) of op een andere neutrale lokatie.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com