Relatiebemiddeling

Wilt u de problemen in uw relatie oplossen doormiddel van relatiebemiddeling? Ik ben Esther Dekker, mediator en coach en help u graag om uw relatie te verbeteren. Een relatie kan onder spanning komen te staan door verschillende oorzaken zoals werk, kinderen of een ingrijpende gebeurtenis. Hoe zorgt u ervoor dat u de communicatie in uw relatie goed houdt waardoor u verbonden blijft met elkaar? Dat leert u door relatiebemiddeling in te schakelen.

Hoe kan ik u helpen met relatiebemiddeling?

Een goede relatie, dat betekent voor iedereen iets anders. Want wat de een goed vindt, vindt de ander niet goed genoeg. Elke relatie is uniek en daarom gaan we tijdens de relatiebemiddeling op zoek naar wat uw relatie nodig heeft. Het doel is om inzicht te krijgen in de communicatie van de ander waardoor er meer duidelijkheid ontstaat. Ik houd als bemiddelaar rekening met de gevoelens van allebei de partijen en ga sensitief, maar zakelijk te werk. Daarnaast heb ik een praktische aanpak en focus ik op haalbare oplossingen. Daarnaast gaan we kijken hoe u zelf een positieve invloed kunt hebben op uw relatie.

Andere diensten

Naast mijn werk als relatiebemiddelaar houd ik me ook bezig met mediation bij echtscheidingen, arbeidsconflicten en andere conflicten. Het kan lastig zijn om een conflict op te lossen wanneer de communicatie tussen de partijen verstoord is. Daarom kunt u mij als onafhankelijke partij inschakelen om u te helpen met communiceren en een oplossing te vinden voor het conflict. Daarnaast kunt u mij ook inhuren als vertrouwenspersoon of klachtenfunctionaris.

Wilt u hulp bij uw relatieproblemen?

Wilt u de problemen in uw relatie oplossen en de verbinding met elkaar verbeteren? Met behulp van een relatie coach worden de relatieproblemen snel en effectief opgelost.  De therapiesessies worden over het algemeen in het Nederlands gegeven, maar ik verzorg ook Engelstalige therapie. Samen gaan we op zoek naar haalbare oplossingen!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com