Relatiecoach

Wilt u aan uw relatie werken en bent u nog op zoek naar een relatiecoach? Ik ben Esther Dekker, relatiecoach en help u graag verder! Er zijn genoeg redenen waarom mensen aan hun relatie willen werken. Een goede relatie is namelijk niet vanzelfsprekend en heeft tijd en energie nodig. Ingrijpende gebeurtenissen, werk of kinderen kunnen ervoor zorgen dat de relatie onder spanning komt te staan waardoor de verbinding verstoord wordt. Tijdens de relatietherapie help ik u om de verbinding te verbeteren.

Hoe kan ik u helpen als relatiecoach?

Elke relatie is uniek en daarom heeft elke situatie een eigen aanpak nodig. Iedereen heeft een andere opvatting van wat een goede relatie is en dat proberen we doormiddel van de relatietherapie boven te krijgen. Zo krijgt u inzicht in de communicatie van de ander en dat geeft al veel ruimte. Tijdens de therapie houd ik rekening met de gevoelens van beide partijen en ga ik sensitief, maar zakelijk te werk. De focus zal vooral liggen op de toekomst en haalbare oplossingen. We kijken hoe u op een positieve manier invloed kunt uitoefenen op uw relatie.

Andere diensten

Ik ben niet alleen relatiecoach maar ook mediator. U kunt bij mij terecht voor mediation bij een echtscheiding, arbeidsconflict of andere conflicten. Wanneer u een conflict heeft lukt het lang niet altijd om hier zelf uit te komen. Daarom help ik u als onafhankelijke derde persoon om te blijven communiceren met elkaar en om een oplossing te zoeken. U kunt mij ook inhuren als vertrouwenspersoon of klachtenfunctionaris.

Wilt u hulp bij uw relatieproblemen?

Wilt u de problemen in uw relatie oplossen en de verbinding met elkaar verbeteren? Met behulp van een relatie coach worden de relatieproblemen snel en effectief opgelost.  De therapiesessies worden over het algemeen in het Nederlands gegeven, maar ik verzorg ook Engelstalige therapie. Samen gaan we op zoek naar haalbare oplossingen!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com