Relatieproblemen oplossen

Wilt u uw relatieproblemen oplossen doormiddel van relatietherapie? Volg dan mijn relatie-coaching voor een betere relatie. Ik ben Esther Dekker, mediator en help anderen met het oplossen van relatieproblemen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u relatieproblemen ervaart. Dit kan een heftige gebeurtenis zijn, werk of kinderen misschien. Wanneer de communicatie tussen u en uw partner verslechterd ontstaan er problemen. Tijdens de relatiecoaching, help ik u om de communicatie te verbeteren.

Hoe kan ik u helpen bij relatieproblemen?

Om de communicatie tussen u en uw partner te verbeteren, kijken we naar uw gevoelens en behoeftes. Het inzicht in elkaars gevoelens en behoeftes geeft vaak al ruimte. Op deze manier begrijpen jullie elkaar beter en is het gemakkelijker om de kern van de problemen te vinden en de problemen op te lossen. Tijdens de relatiecoaching richten we ons vooral op de toekomst en leggen we de focus op haalbare oplossingen. Daarnaast kijken we samen welke invloed u op uw relatie hebt en hoe we deze kunnen omzetten in iets positiefs. Ik laat mij inspireren door Marshall Rosenberg (geweldloze communicatie). Wanneer beide partijen elkaars behoeften kunnen benoemen kan het conflict in principe opgelost worden. Soms duurt het lang, soms duurt het kort, maar dit is uiteindelijk het streven van coaching op basis van geweldloze communicatie.

Meer dan relatiecoaching

Als mediator help ik naast relatiecoaching ook bij arbeidsconflicten, echtscheidingen en andere conflicten. Mijn stijl als mediator kan ik omschrijven als sensitief en persoonlijk, maar met een zakelijke insteek en oplossingsgericht.

Wilt u hulp bij uw relatieproblemen?

Vraag nu een intakegesprek aan, dan kijken we samen of relatiecoaching jullie gaat helpen om jullie relatieproblemen op te lossen. Het maakt voor mij niets uit wat uw achtergrond is of uw geloof. Daarnaast verzorg ik ook Engelstalige relatie-coaching. Samen gaan we gericht op zoek naar haalbare en houdbare oplossingen!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com