Scheiden Amstelveen

Gaat u uit elkaar of gaat u scheiden? Ik ben Esther Dekker, mediator en begeleid mensen met scheiden in Amstelveen en de omgeving. Uit elkaar gaan is al vervelend genoeg en dan komt er ook nog zoveel bij kijken. Het kan lastig en pijnlijk zijn om er samen met uw (ex)partner uit te komen. Daarom help ik u graag om de scheiding vlot te laten verlopen zonder al te veel strijd.

Hulp bij scheiden in Amstelveen

Tijdens een scheiding kan het lastig zijn om afspraken te maken omdat de communicatie tussen u en uw (ex)partner verstoord is of omdat er ruzie is. Echter zullen er toch afspraken gemaakt moeten worden en daar help ik graag bij. Samen met u en uw (ex)partner maak ik afspraken die toekomstgericht en haalbaar zijn. Daarbij zal ik rekening houden met de belangen van beide partijen. Tijdens het bemiddelen van de afspraken zal ik de emoties van beide partijen de ruimte geven. Alle afspraken die we maken, zullen worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Daarnaast zullen de afspraken over kinderen worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

Voorkom strijd, maak gebruik van bemiddeling

Een groot voordeel van bemiddeling bij een scheiding is dat u zelf afspraken kunt maken, er wordt u niets opgelegd door een rechter en er komt geen advocaat aan te pas. Om te kijken of bemiddeling iets voor u is kunt u bij mij op intakegesprek komen. Wanneer u getekend heeft voor de mediation overeenkomst, kunnen we gelijk van start. Eventueel kan ik subsidie voor u aanvragen wanneer dit van toepassing is. Dan betaalt u enkel de eigen bijdrage en het griffierecht. Wilt u weten of u recht heet op subsidie voor bemiddeling tijdens uw scheiding? Kijk dan hier naar de criteria.

Contact

Bent u op zoek naar hulp bij scheiden in Amstelveen? Neem dan contact op met mij, Esther Dekker voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het traject neemt zij uitgebreid de tijd voor de emotionele kant van de scheiding. Ze is daarbij ook zakelijk zodat er samen goede afspraken gemaakt kunnen worden.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com