Scheiden Hoofddorp

Bent u op zoek naar een mediator die u helpt met scheiden in Hoofddorp en de omgeving? Wanneer u gaat scheiden valt er veel te regelen. Het heeft niet alleen financiële gevolgen, maar ook emotionele gevolgen. Echter, het is niet altijd eenvoudig om afspraken te maken met een (ex)partner. Daarom help ik, Esther Dekker, u graag doormiddel van mediation bij uw scheiding.

Wat is een mediator?

Een mediator is een derde onafhankelijke partij die bemiddelt tussen u en uw (ex)-partner. Voorafgaand aan de mediation gaat de mediator met beide partijen in gesprek om de belangen in kaart te krijgen. Door inzicht te krijgen in de achterliggende belangen, kunnen er concrete en haalbare afspraken gemaakt worden zonder veel strijd te voeren. Deze afspraken worden in de echtscheidingsconvenant vastgelegd.

Aanpak

Tijdens de mediation richten we ons vooral op de toekomst en kijken we hoe we het beste invulling kunnen geven aan de afspraken die gemaakt worden. Door mijn persoonlijke en zakelijke begeleiding krijgen uw emoties de ruimte en kunnen we praktische afspraken maken. Als u wilt weten of deze manier van hulp bij scheiden in Hoofddorp iets voor u is, kunt u gratis en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen. Na het intakegesprek kunt u beslissen of u de mediation wilt doorzetten. Als u ermee door wilt gaan maak ik een mediation overeenkomst voor u op en als deze getekend is door beide partijen, kunnen we gelijk aan de slag. Het kan zijn dat u recht heeft op subsidie voor de mediation, mocht dit zo zijn dan vraag ik dat voor u aan. Alle criteria voor subsidie vindt u hier.

Contact

Bent u op zoek naar hulp bij scheiden in Hoofddorp? Schakel mij dan in en neem contact met mij op. Ik help u als mediator echtscheiding met het maken van goede afspraken op financieel gebied en met betrekking tot het ouderschapsplan. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

T 06 41 38 55 59

info@estherdekker.com